Jornada Tecnológica

Viernes 15 de noviembre de 2019 | 09:00h | @sollutia

Viernes 15 de noviembre de 2019

09:00h

Ver fuente

Es tracta d’una jornada en la que analitzarem des del punt de vista de 6 experts de les noves tecnologies, l’evolució i la innovació tecnològica a la que estem arribant i plantejarem noves hipòtesis d’on ens portarà el futur de les empreses que ens dediquem a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICs).

Tots els nostres ponents compten amb una dilatada trajectòria dins dels seus camps d’investigació i exerceixen la seua activitat des de les nostres comarques, fet que posa de manifest el gran talent que les comarques de l’Alcoià i el Comtat tenen i el potencial humà i de coneixement del que disposem.

En aquestes ponències parlarem de diversos temes d’ultimíssima actualitat pel que fa a les tecnologies de l'informació i la comunicació passant per:

com volem que siguen les ciutats del futur? com llançar un producte “complet” en un ecosistema de “startups” cada vegada més creixent, rondes d’inversió i apostes de negoci basades en idees. com afrontar els grans canvis fruit de la millora continuada dels dispositius d’interconnexió, l’aparició de la intel·ligència artificial que ens condueixen a noves relacions entre home-màquina i home-home. és possible crear un curtmetratge interactiu amb un pressupost de 100 €, cartró, un cable USB de 10 metres i amb l’ajuda dels pares? descriurem les últimes tècniques en cíber-atacs als sistemes informàtics de les Pimes, phishing, ramsonware, segrest de dades i apropiació de sistemes d’informació. Tot emmarcat en la jornada tecnològica, SolluTec, 20 anys d’innovació tecnològica que organitza l’empresa Sollutia, solucions internet.

Sollutia va ser una de les primeres empreses del sector que va començar en el món d’Internet i les Noves Tecnologies a les nostres comarques. Sollutia ha format part i realitzat projectes en la immensa majoria d’empreses i organitzacions del nostre àmbit territorial així com participant en els projectes més importants i innovadors que anaven produint-se en les nostres comarques en estos darrers vint anys.